nakup Tilgin PSTN/FAX vmesnika (Vood)

Vse o T-2 IP telefoniji
robbe
Faca
T-2: Že imam

Re: nakup Tilgin PSTN/FAX vmesnika (Vood)

Odgovor Napisal/-a robbe » 4. Jan 2009 ob 12:57

Ko si ravno omenil da ima vsak tehnični izdelek določeno garancijsko dobo. No če ti bo strela (kar ponavadi) skurila vood ti ga bo t-2 brezplačno zamenjal, medtem ko (normalno) garancija tega ne pokriva.

andrejs
Guru
Paket: 10/1 + 2xISDN + 2xUMTS + IPTV
Kraj: Maribor - Limbuš

Odgovor Napisal/-a andrejs » 4. Jan 2009 ob 15:16

B3du1n napisal/-a:Iz obstojecega vooda ne morem vlect kabla v drugo stanovanje, saj bi tako moral prebiti plato in da ne govorim o "stemanju" po zidu...
Zakaj pa bi moral kakšen kabel vlečti in kaj štemati in prebijati??
Vse kar potrebuješ že imaš potegnjeno.

1. rešitev
Kabel 1 od modema do vooda1 uporabiš da po njemu v kontra smeri preneseš po eni parici nazaj telefonski signal iz prvega vooda. na parico po kateri pride nazaj do modema telefonski signal lahko potem pri modemu priklopiš drugi telefon (drugače povedano zraven zvežeš kabel kateri ti sedaj iz modema gre proti drugemu voodu. namesto vooda 2 pa priklopiš gor analogni telefon v drugem stanovanju.

2. rešitev
Vood 1 priklopiš direktno na modem, na vood potem priklopiš kabel 1 in 2 katera imaš sedaj potegnjena v vsako stanovanje in imaš na koncu sedaj gor priklopljen vood. Namesto tega vooda gor priklopiš v vsakem stanovanju analogni telefon in stvar je spet rešene.
Slika

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Paket: Oranžni King

Odgovor Napisal/-a Mark » 4. Jan 2009 ob 19:36

Siol po novem ponuja isdn vmesnik patton za 24 obrokov po 10€. Malo primerjave. Očitno so se opeharjeni lastniki gigaset isdn telefonov pritoževali, da nimajo kam dati opreme, ko so šli k njim na prd :owned:

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Paket: Tadrazga

Odgovor Napisal/-a Cobane » 4. Jan 2009 ob 19:44

nathanhund napisal/-a:so mi pa zaračunali tudi bit defendera ki sem si ga naložo kao brezplačno pol pa sem dobil račun za 6 mesecev :nevem:
Ko sem jaz odhajal iz Siola na T-2, sem imel isti problem kot ti... ali naj vzamem še tisti "brezplačni" Bitdefender ali ne. V procesu registracije oz. pridobivanja registracijske kode sem v drobnem tisku prebral, da če jih zapustim prej kot v enem letu, bom plačal sorazmerni znesek... tako sem pravočasno prekinil registracijski postopek. :hudicek:

Najbrž nisi edini, ki so ga ujeli na besedo "brezplačno"! :nevem:
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

Odgovori