IP TV in Hišni kino
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Re: IP TV in Hišni kino
Ne, dobil boš Motorolo, ki pa ima tudi SPSIF izhod.
SPDIF ni možno neposredno povezati na stereo činče.
Prostorski zvok bo delal samo na SPDIF vhodu.
Vsekakor vzami kino z SPDIF. Zelo zanimivo, da Sony nima SPDIF in. Sicer ima HDMI za 5.1, pa vendar...
Vsekakor vzami kino z SPDIF. Zelo zanimivo, da Sony nima SPDIF in. Sicer ima HDMI za 5.1, pa vendar...
- dguard
- Faca
- Paket: 100/100 optika/2xHDTV,1xTV/tel
- Kraj: Koper
počakaj da vidiš kaj prvo dobiš.. al aminota al motorolo... če se ne motim ma motorola oba izhoda... optičnega in cox.
po kvaliteti.. hmmm nisem slišal ne enega ne drugega.. bi jih moral slišat...
kvaliteta.....hmmm raje bi vzel philipsa v istem cenovnem razredu kot pa sonya.. če mene prašaš
samo kar se tiče kvalitete zvoka.. bi naredu kako drugače jaz...
gremo na PS
kvaliteta.....hmmm raje bi vzel philipsa v istem cenovnem razredu kot pa sonya.. če mene prašaš
gremo na PS
LP
D-Guard
D-Guard
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Motorola 1910 (za HDTV) ima oba izhoda (coax in optical).
Amino-110 in Motorola 1510 imata pa samo coax:
http://www.t-2.net/?ctxID=8&funcID=1 (glej obe sliki na dnu)
Amino-110 in Motorola 1510 imata pa samo coax:
http://www.t-2.net/?ctxID=8&funcID=1 (glej obe sliki na dnu)
Optika 100/10
- Pekl
- Faca
- Paket: Oranžni Diamant HBO
- Kraj: Nova Gorica
Zakaj bi se ti odločil raje za Philipsa v primerjavi s Sony-jem? Se ti zdi kvaliteta Philipsa podobna s Sonyjem? V Mercurju sem imel možnost videti oba, pa se mi zdi, da je Sony nekoliko kvalitetnejše narejen... vizualno... je pa res, da je Sonyjev nekoliko močnejši (850W), Philips pa cca 650W.dguard napisal/-a:počakaj da vidiš kaj prvo dobiš.. al aminota al motorolo... če se ne motim ma motorola oba izhoda... optičnega in cox.
gremo na PS
Kaj misliš s tem, da bi ti naredil drugače, če bi upošteval kvaliteto zvoka? Si mislil, da bi raje kupil posebej AV reciever + DVD player + zvočnike? Samo ta varianta je bistveno dražja? Nekako mi ugajata zgoraj omenjena modela, ker imata samo 2 zvočnika na stojalih... ki bi jih porabil za zadnja (prostorski zvok) dva zvočnika... spredaj nimam prostora za večje zvočnike, ker bi jih dal kar na omaro ob televiziji.... veš za kakšno varianto domačega kina, ki ima podobno konfiguracijo... pa da ni preveč drag....?
Hvala.
LP, Pekl
- Pekl
- Faca
- Paket: Oranžni Diamant HBO
- Kraj: Nova Gorica
Videl sem nekaj zanimivega... http://www.t-2.net/?ctxID=8&funcID=1 v kolikor dobim Motorolo za standardni IP-TV,mitja_i napisal/-a:Ne, dobil boš Motorolo, ki pa ima tudi SPSIF izhod.
ima ta tudi stereo cinch priključke... kar mi sicer omogoča priklop na Sonyija... vendar samo za stereo zvok verjetno? Prostorski zvok preko tega ne bo delal, ne?
LP ,Pekl
mal stara tema, pa vseen.
Mam eno ne tolk staro zadevo, hišni kino Jamo PJ HCS 4000a, dobil brezplačno, zato podarjenemu konju... Razen tega linka http://www.ciao.de/P_J_HCS_4000_A_DVD__2665979 in podobnih ne najdem nč uporabnega na netu. Zadeva ma digitaln zvok itd, sam je problem da nima nobenga vhoda. ma dva aux in-a, aux out in pa optical out audio. U glavnem totalna drvarnica.
a je kakšna šansa da zadevo usposobim, da bi iz stbja al pa iz druzga vira predvajala dts zvok in ne sam zvok k je na dvdju? Drugač špila zadeva neverjetn dobr, sam bi pa rd kdaj uživu tut v pravem prostorskem zvoku
Nimam pojma o teh stvareh, če ma kdo kakšen nasvet. Al je edina pot zadevo enostavn zamenat?
Mam eno ne tolk staro zadevo, hišni kino Jamo PJ HCS 4000a, dobil brezplačno, zato podarjenemu konju... Razen tega linka http://www.ciao.de/P_J_HCS_4000_A_DVD__2665979 in podobnih ne najdem nč uporabnega na netu. Zadeva ma digitaln zvok itd, sam je problem da nima nobenga vhoda. ma dva aux in-a, aux out in pa optical out audio. U glavnem totalna drvarnica.
a je kakšna šansa da zadevo usposobim, da bi iz stbja al pa iz druzga vira predvajala dts zvok in ne sam zvok k je na dvdju? Drugač špila zadeva neverjetn dobr, sam bi pa rd kdaj uživu tut v pravem prostorskem zvoku
Nimam pojma o teh stvareh, če ma kdo kakšen nasvet. Al je edina pot zadevo enostavn zamenat?