Aja pa še to nism reku 24/7 ežurstvo samo uredi se takrat ko se to rabi in pot do spojke mora bit zagotovljena, kaj pa če bi biu u tem jašku plin, in bi puščalo???
Nevem nevem... Še 2 dni majo časa

gulikoza napisal/-a:Tole pa zmagaP*zda, meni tut gre neki počas dons internet, kje mam že alkohol da spucam fiber
Potem se boš potuhnil globoko v posteljoprisonbreak napisal/-a:Drgač pa tko ane sej sm povedu da mi dol visi ampak, če ne bo zrihtan u sredo do 24.00 bom poklicu novinarja in obvestil javnost, da bojo drugi vedl kaj jih čakaŽe vejo.
Aja pa še to nism reku 24/7 ežurstvo samo uredi se takrat ko se to rabi in pot do spojke mora bit zagotovljena, kaj pa če bi biu u tem jašku plin, in bi puščalo??? DA DA KAKO DA NE SAMO ZA TEBE!
Nevem nevem... Še 2 dni majo časa
DA! pametnikekoke napisal/-a:a te je zmedu, ker je napisal alkohol in ne wc net?
Tale novica mi je ušeč mislm mogu bi jo še mal razširt k sm se smeju sam 5 minut dej še mal d se bom 10 minut smejutesux napisal/-a:Potem se boš potuhnil globoko v posteljoprisonbreak napisal/-a:Drgač pa tko ane sej sm povedu da mi dol visi ampak, če ne bo zrihtan u sredo do 24.00 bom poklicu novinarja in obvestil javnost, da bojo drugi vedl kaj jih čakaŽe vejo.
Aja pa še to nism reku 24/7 ežurstvo samo uredi se takrat ko se to rabi in pot do spojke mora bit zagotovljena, kaj pa če bi biu u tem jašku plin, in bi puščalo??? DA DA KAKO DA NE SAMO ZA TEBE!
Nevem nevem... Še 2 dni majo časa![]()
Zadnje novice župan Jankovič je postrojil NN in par dežurnih monterjev ter jim žažugal naj čim prej odpravijo napako pri dotičnem uporabniku v slučaju da je jašek nedostopen naj zaposlijo SCT in se skoplje tunel do jaška da se omogoči popravilo vlakna zaradi katerega ima naročnik neomogočeno gledanje IP TV in brskanje po internetu v slučaju zamude ali ne izkazovanja dobre volje za odklon napake bo sprožil odvetniško pisarno .......... in tožil za masten denar T2 in naročnika. V nadaljevanju razlaga zakaj proti naročniku "KER RAZBIJA BALEEEEEEEEE!!!!!!"![]()
![]()
Torej pričakuj da bo odpravljeno še to leto .
lp
Mi je všeč, da nekdo iz gratela komunicira z uporabniki, samo ni mi pa všeč kako izkazuje svojo oziroma aroganco podjetja.tesux napisal/-a:Ja zato ker imaš točno najavljen čas in datum prihoda obiska Gratela ali T2 in mislim da je lažje tebi ker si itaq blizu in provaš uredit stvar da se priklop izvrši čim hitreje in brez zapletov.madpanter napisal/-a:Jah zakaj bi uporabnik moral klicat? Mater to bi gratelovci moral. Sam ni ga čez komot ane![]()
drugače razen da ti povem da ko se umakne avto nad jaškom pridem nazaj in tako se lahko dela v nedogled .
Zakaj pa se ne počaka vrle redarje ki rabijo za prit na mesto po svojih izkušnjah cca 2-3 ure in to po 15 klicih zato ker na spisku priklopa nimamo samo 1 stranke ampak več in je nesmiselno da ostale čakajo zaradi enega .(pa ne zaradi tega da je on(naročnik) kriv ker je nekdo zaparkiral jašek)
Tudi jaz in ostale moje ekipe provajo naredit tudi usluge strankam katere niso v mojem delokrogu pa zaradi tega ne jamram in pizdem na stranka da kaj si pa domišljajo z njihovimi željami.Pač jim ustrežemo (razen če ne pretiravajo)
Sam ni ga čez komot velja očitno zate........
lp