voyager2 napisal/-a:Lej no, plačljive programe, ki jih gledaš si naroči. Sej sam pri sebi dobro veš kaj je potrebno plačati in kaj ne. Če boš kradel programe itak sam sebi pljuvaš v skledo. Če bi vsi to delali, jih bi T-2 skenslal, ker niso zanimivi (ni dovolj naročnikov). In kaj boš potem gledal?
Ali je treba res vse zakodirat, da se vsaj minimim fair play-a zagotovi? Ali je kdo pomislil na to koliko so posamezne storitve dražje samo zato, ker je potrebno en kup varnostnih stvari proti lumpom implementirat?
Ano, malo z razumom delaj pa ne bo nesporazumov. Po moje jih ne boš po prstih dobil zaradi preteklih grehov, se pa malo zamisli no.
Maš prav voyager2 v nadaljevanju se bom poskušal vzdržati gledanja plačljivih TV programov, še posebej zdaj, ko je T2 v krizi.
Saj nebi rad delal reklame za T2, samo moram pa povedati, da je T2 sigurno najboljši in najugodnejši ponudnik internetnih, TV in mobilnih vsebin, zato upam da se bodo izvlekli iz dolgov, ker res ne vem kaj bi brez njih. Tudi glede servisa, garancije in ostalih stvari, ki spadajo k montiranju jih lahko samo hvalim. SIOL je proti njim manj kot nula.
Moram ti pa povedati, da za vse programe nisem vedel, da so plačljivi. Vedel sem da je plačljiv HD Discovery, HD National Geographic in pa programi za odrasle. Za HBO in pa HBO comedy pa se mi niti sanjalo ni, da jih je potrebno plačati. Seveda sem se pred nastavitvijo TV na PC poskušal pozanimati o tej stvari po celotni temi IPTV na računalniku in pa po googlu, vendar o prav tej dodočeni stvari ni bilo napisanega še prav nič, tako, da mislim da je prav da smo razjasnili nekaj stvari...
Se mi pa zdi, da ni nujno da je za T2 slabo, da ponujajo v okviru osnovne TV programski sheme plačljive T2 programe na računalniku zastonj. Če bi stvar znali dobro izkoristiti v reklamnih namenih bi s svojo konkurenco še bolj pometli....
Lep pozdrav in hvala za pojasnila!