@newlegion8
Jaz sicer nisem T2jevec, ampak če ti ne uspe v 48tih urah najti časa za pogledat zamujeno oddajo, film,.... potem je boljše, da odjaviš IPTV.
Drugače pa T2 še vedno ponuja snemalnik in tako si lahko posnameš vsebine katere imaš namen hranit dalj časa oz. je ovira daljša odsotnost (dopust). VLC pa je pač ena od opcij, ki se jo dopušča za spremljanje IPTV na računalniku in če ti jo T2 ukine (onemogoči) si ne moreš nič. Ne vem kdo pa še ti dan danes kaj "šenka" in ne vem od kod sedaj ideja o ČZ na VLC.
Seveda uporabljam ČZ od takrat, ko je T2 potreboval testne uporabnike. Takrat sem na forumu zapisal, da najverjetneje ne bom uporabljal te funkcije, ker sem bolj kot ne podpovprečni uporabnik IPTV, ampak te storitve še do danes nismo izklopli. Tako da, špekulacije o tem za koliko se bi dalo zavrtet nazaj in koliko naj stane je brezveze.
ČZ je za 48 ur in stane 3 evre, seveda vredno svojega denarja.
Pa še izjava moje mame: najboljša stvar, ki se ji je zgodila lansko leto je ČZ; "Mario in dober film istočasno v nedeljo, noben problem, najprej film, potem pa Mario" ali " Obiski, istočasno pa super dokumentarec na tv, sploh noben problem, ko odidejo obiski na kauč in si ogledam oddajo v miru od začetka do konca".
Pa da ne bo pomote, ne živim s starši in ja zelo dosti časa in energije sem potreboval, da sem prepričal starše, da sta se odločila za T2. Sedaj seveda ni variante da bi zamenjala ponudnika. Tako da je to čisto njuno mnenje, ker za mene ste še vedno najboljši.