[ne]zadovoljen

Splošni pogovori o T-2
grega_71
Novinec
T-2: Že imam
Paket: 1/1
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a grega_71 » 16. Jan 2007 ob 18:12

...konec zgodbe dober , vse dobro ...

kot sem obljubil javljam nadaljevanje moje zgodbe oz. konec ...

gospodje iz T-2 so me po pisni pritožbi prejšnji četrtek , v petek dopoldne poklicali in prosili ,da izklopim opt.modem iz elektrike , nakar so verjetno resetirali le tega ali pa v centrali spremenili nastavitve mojega profila...

dejansko od takrat net dela z 1/1 ... (99% casa okoli 115 kbs downloada in isto uploada) ... torej lahko recem , da problem ni bil v pcju ampak dejansko v profilu , ker si drugače ne znam razlagati zakaj po izklopu/vklopu modema deluje vse ok ...

kakorkoli , kot je v naslovu napisano je konec moje zgodbe ok ... zato bom z veseljem glasoval za DA - SEDAJ sem zadovoljen s storitvijo intetneta ...

lep pozdrav vsem ...

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Paket: Tadrazga

Odgovor Napisal/-a Cobane » 16. Jan 2007 ob 18:33

gospodje iz T-2 so me po pisni pritožbi prejšnji četrtek , v petek dopoldne poklicali in prosili ,da izklopim opt.modem iz elektrike , nakar so verjetno resetirali le tega ali pa v centrali spremenili nastavitve mojega profila...
Najbrž ne eno in drugo... ampak si bil ti tisti, ki je s tem odklopom"resetiral" modem, ki je nato pobral nove nastavitve iz serverja.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

crazy1000
Uporabnik
Paket: 10/2
Kraj: ptuj

speedtest.si

Odgovor Napisal/-a crazy1000 » 18. Jan 2007 ob 16:45

še nisi slišal za trierin speedtest tukaj si zmeri dela 100%

Odgovori