Bikersday sem že usposobil, ampak če že imam t2 tv bi raje gledal to

720p in 1080i sta (po kvaliteti) dejansko zelo primerljiva. Nekateri prisegajo na prvega, drugi na drugega. 720p ima 50 slik na sekundo z vsemi 720 vrsticami. 1080i ima pa 25x na sekundo 540 lihih vrstic in 25x na sekundo 540 sodih vrstic, ki jih potem predvajalnik z raznoraznimi deinterlace algoritmi skupaj sestavi v 50 celotnih slik (to je dokaj v redu pri mirujočih/počasnih prizorih in slabše pri hitrih).dasf napisal/-a:Torej je na BRO tudi z STB največ 576p?
Dejansko bi potem raje ostal na bakru in anteni, glede na to da so preko DVB-T 1080i programi že od leta 2008 gospodovega.
EDIT: Oz. 720p, nisem opazil da so najprej SD kanali na seznamu.
jap, ce to pise pol je to limit...tak imam jaz recimo pri furk.net napisano (250 GB bandwitch)....ampak se noben mesec tega bandwitcha nisem porabil pa gledam vse v 1080.....kibtu napisal/-a:A 100 GB "Bandwidth" pomeni limit, koliko se lahko prenese?
Grrrr!
sportklub HD kanal ima samo telemach zaenkrat......drugje ni viden....streightedge napisal/-a:
BTW a kdo ve zakaj ni sportkluba HD v shemi? Ednini izs skupine sk, ki manjka.
THX
Po željah, če se ti da lahko, če maš pa preveč dela pa ne rabiš itak delaš že preveč za tolekibtu napisal/-a:Možno je. Tako ima THJ v svoji listi, če se ne motim. Meni takrat ni bilo všeč tolikšno podvajanje oz. potrojevanje kanalov (SD + HD + HD720). Spored je potem precej manj pregleden.
Ne vem, če bom šel v to. Lahko si listo stakneš in v Beležki premečeš kanale po želji. Shraniš v mašini in nato še določiš krajevno pot do liste.
Hmmm ... kvečjemu lahko naredim še različico te liste, jo dodam na net, vi pa si samo popravite naslov. Če je sploh interes.
Stvar je v tem, da te dni precej "peglam" Rakuna. Sem ga šel postavit od začetka, da je spet majhen po velikosti, a velik kot še ni bil.
Med drugim se največ ukvarjam ravno s športo sceno. Športne kanale povezujem v iVue TV Guide. Za sedaj imajo zelo v redu sliko SKY SPORTS, ARENA, ESPN-i, TSN-ji. BN SPORTS so mi včeraj še delali ... moram dat druge vire. Tale verzija Rakuna je že gor na netu in se bo še spreminjala te dni.
Žal se jo da trenutno naložit kot piše v "INSTANT KODI". Wizard trenutno ne dela, ker smo pokurili mesečno kvoto downloadanja - je moja krivda, ker sem delal posodobitve skoraj vsak drugi dan.