Vem da je cerkev lastnik. Samo ni se mi zdelo da bi financiral celo SlovenijoAbigor napisal/-a:zigi, malo si poglej kdo je v ozadju T-2ja (lastniki). Ali se bo polagala optika v Ambrusu ali pa Celju oz. kjerkoli drugje bo to financirala cerkev.
Kdo je Gratel?
- zigi
- Znanec
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 10/10+1xPSTN+2xIPTV
- Kraj: Ljubljana-Šiška
-
razigranmb
- Znanec
- T-2: Še nimam
- Paket: 12/2Mbit
- Kraj: Maribor
Zvon1 holding
Osnovni kapital
48.075.112,67 €
Zvon2 holding
Osnovni kapital
58.932.028,04 €
T-2 d.o.o.
Osnovni kapital
8.362.543,81 €
zakaj že to pišem?! 
Osnovni kapital
48.075.112,67 €
Zvon2 holding
Osnovni kapital
58.932.028,04 €
T-2 d.o.o.
Osnovni kapital
8.362.543,81 €
1. I h8 copper! 2. Nothing is impossible! 3. If you don't agree with 2 you're too lazy! 4. WOMAN: if any of my statements could be interpreted in two ways and one of them makes you cry I ALWAYS ment it the other way!
- veiztex
- Nadebudnež
- Paket: Optika 10/10
- Kraj: Ljubljana
Zato da vidimo kako je cerkev bogata?
Za celjane:
Oče naš, ki si v nebesih, posvečeno bodi tvoje T-2 ime, pridi k nam tvoje
Gratel kraljestvo, zgodi se tvoja volja kakor v večjih krajih tako na naši zemlji. Daj nam optiko danes in naš vsakdanji internet in odpusti nam naše prekomerno surfanje, DL-anje, kakor tudi mi odpuščamo svojim DDOS-arjem in spamerjem, in ne vpelji nas v hekanje, temveč reši nas nedelovanja interneta. Connection reset by Amen.
Za celjane:
Gratel kraljestvo, zgodi se tvoja volja kakor v večjih krajih tako na naši zemlji. Daj nam optiko danes in naš vsakdanji internet in odpusti nam naše prekomerno surfanje, DL-anje, kakor tudi mi odpuščamo svojim DDOS-arjem in spamerjem, in ne vpelji nas v hekanje, temveč reši nas nedelovanja interneta. Connection reset by Amen.
- Tedy
- Navdušenec
- Paket: 100/10
- Kraj: KR
/me dies by LOLingveiztex napisal/-a:Zato da vidimo kako je cerkev bogata?![]()
Za celjane:

- zigi
- Znanec
- Paket: Optika 10/10+1xPSTN+2xIPTV
- Kraj: Ljubljana-Šiška
veiztex napisal/-a:Zato da vidimo kako je cerkev bogata?![]()
Za celjane:
Kam smo zašli z navadneg vpršanja Kdo je Gratel. Je pa zanimiv tisit odsek iz članka v Večeru ki pravi:
"Kdo stoji za projektom in od kod denar za to ogromno, na desetine milijard tolarjev vredno naložbo? Družbo T-2 je ustanovilo podjetje Gospodarstvo Rast, d.o.o, ki je od leta 1997 v lasti Nadškofije Maribor, med ustanovitelji pa so zapisani še Franc Ješovnik, Ljubo Peče, Simon Zdolšek, Mateja Vidnar, Roza Mlakar Kukovič in Dušan Zazijal, ki so večinoma predstavniki Holdinga Zvon Ena in Dva, povezanih družb oziroma mariborske nadškofije. T-2 je v stoodstotni lasti Zvon Ena Holdinga, tega pa je konec leta 2005 dokončno prevzelo podjetje Gospodarstvo Rast."
Zanimivo, da so spustili zraven fizične osebe?
Jih kdo pozna?
lp
začetnik
"Kdo stoji za projektom in od kod denar za to ogromno, na desetine milijard tolarjev vredno naložbo? Družbo T-2 je ustanovilo podjetje Gospodarstvo Rast, d.o.o, ki je od leta 1997 v lasti Nadškofije Maribor, med ustanovitelji pa so zapisani še Franc Ješovnik, Ljubo Peče, Simon Zdolšek, Mateja Vidnar, Roza Mlakar Kukovič in Dušan Zazijal, ki so večinoma predstavniki Holdinga Zvon Ena in Dva, povezanih družb oziroma mariborske nadškofije. T-2 je v stoodstotni lasti Zvon Ena Holdinga, tega pa je konec leta 2005 dokončno prevzelo podjetje Gospodarstvo Rast."
Zanimivo, da so spustili zraven fizične osebe?
Jih kdo pozna?
lp
začetnik