Na uho mi je prišlo, da obstaja "prijateljski" popust 50% za obdobje 2h let (vezava). Ker vse kar ponudnik ponuja je za "nas zveste uporabnike" samo 25%... Pa me zanima v kolikor je to res ali je možno dobiti kontakt na ZS.
Hvala za info. LP
Kot na bazarjuMrTwelveTrees napisal/-a: ↑7. Apr 2026 ob 20:52Tvoj odgovor je v poslovalnici se da marsikaj zmeniti.
Slabo bereš, kaj sem napisal...MrTwelveTrees napisal/-a: ↑8. Apr 2026 ob 08:44Kaj pa je tu smešnega ? Greš v poslovalnico in se zmeniš, mislim da se dobi popust.
Zaenkrat še ne nosim očal, jih ne rabim. Pojdi v poslovalnico in si zrihtaj popust. če se znaš pogajat.B3du1n napisal/-a: ↑8. Apr 2026 ob 10:17Slabo bereš, kaj sem napisal...MrTwelveTrees napisal/-a: ↑8. Apr 2026 ob 08:44Kaj pa je tu smešnega ? Greš v poslovalnico in se zmeniš, mislim da se dobi popust.
Verjetno je bilo mišljeno pač da bi bili popusti za vse enaki/vezani na dolžino zvestobe ipd., ne pa odvisni od pogajanja in tega kako je Jožica zjutraj vstala.MrTwelveTrees napisal/-a: ↑8. Apr 2026 ob 08:44Kaj pa je tu smešnega ? Greš v poslovalnico in se zmeniš, mislim da se dobi popust.