sprobal sem tudi nasvete tipa:Zadeva je hudo resna, že na par forumov sem objavil to in ni nihče znal nič konkretnega povedat.. potrudil se bom čimbolj izčrpno opisat situacijo
imam windowse xp ,512 mb rama, trenutno inštalirane office 2000 premium. imam tudi veliko microsoftovih programov tipa visual studio, .net itd. To pišem, ker mislim da ima veze s problemom, ki nastane, ko hočem inštalirati office 2003 professional edition.. inštalacija poteka brez komplikacij, vse dokler ne pride do akcije "installing ODBC components". Pri tej fazi se namreč sproži zvok, podoben tistem, ki se sproži pri opozorilu.. samo da opozorila ni. inštalacija nato preprosto zamrzne. še če dam cancel in prekličem inštalacijo, se ne odziva. da pridem ven moram proces "ubiti".
ustvaril sem system restore point in probal:
- zbrisati office 2000 premium in inštalirati 2003 čez.. zamrzne pri "installing ODBC components"
- pustiti office 2000 premium in update-at na 2003 .. zamrzne pri "installing ODBC components"
- zbrisat office 2000 premium kakor tudi registry values teh officov, na novo inštalirat 2003 .. zamrzne pri "installing ODBC components"
- update-at Jet ; mam najnovejš.. zamrzne pri "installing ODBC components"
- sposodit si office 2003 od kolega, kateremu delajo.. zamrzne pri "installing ODBC components"
- Probaj poiskat osveženo verzijo installerja nekje.
- Kaj ko bi probal najprej očistiti komp proti vsej nesnagi vklujčno z antivirusnikom, nato pa zaženi komp v safe modu in probaj instalirat...
(nikoli nisem imel pretirane nesnage;))
-1. Start -> Run
2. napiši "msiexec /unreg" (brez narekovajev) in klikni OK
3. Start -> Run
4. "msiexec /regserver" -> OK
kakšni nasveti še iz vaše strani?