POP in Akanal glasnost
- Balonar
- Guru
- T-2: Že imam
- Paket: 8/1, 2x IP TV, IP Telefon
- Kraj: Celje
- Kontakt:
Re: POP in Akanal glasnost
5.1 filmi? .. kapo dol
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
O fak, trije krogi!paskob napisal/-a:tukiaj se tudi skriva odgovor,kdaj bo POP TV imel avtomatski preklop na widescreen.Ker bo pač digitalni vhod do naših naprav,bodo vsi filmi in nadaljevanke ki imajo v sebi 5.1 DD zapis,dejansko tudi to predvajali.Embedded audio se temu reče....

Optika 100/10
5.1????
sej imamo že kar nekaj programov ki prenašajo tovrsten zvok.Za vašo informacijo lahko povem še to:VSak HD program ki bo dodan bo imel 5.1 po defaultu.En program ki bo v kratkem pri nas vklopljen v HD programsko shemo bo imel večino vsebine v DTS ali v SDDS.Počakajte pa mi povejte.....ker...čas je največji sovražnik prevarantov...ane??
sej imamo že kar nekaj programov ki prenašajo tovrsten zvok.Za vašo informacijo lahko povem še to:VSak HD program ki bo dodan bo imel 5.1 po defaultu.En program ki bo v kratkem pri nas vklopljen v HD programsko shemo bo imel večino vsebine v DTS ali v SDDS.Počakajte pa mi povejte.....ker...čas je največji sovražnik prevarantov...ane??
- Pizzicato
- Nadebudnež
- Paket: Oranžni diamant HBO
16:9 ? No ja, včeraj sem imel zgoraj in spodaj debel črni rob, kljub temu, da imam AMINO in TV nastavljeno na 16:9 (na ORF pa je bila lepa slika od roba do roba)....