vprašanje

Splošni pogovori o T-2
Uporabniški avatar
borutz
Navdušenec
T-2: Že imam
Kraj: Spodnja Idrija

Re: vprašanje

Odgovor Napisal/-a borutz » 9. Sep 2007 ob 21:06

mene pa moti, da kadar s svojega mobija kličem na HD skoraj zmeraj slišim svoj odmev v slušalki.Pa ni z mobijem nič narobe. Sicer telefonije nimam naročene....
Slika

Veron
Navdušenec

Odgovor Napisal/-a Veron » 9. Sep 2007 ob 21:33

Navadni Nimda napisal/-a:
Veron napisal/-a:Ja, ima ga kolegica (po mojem priporočilu - na žalost) pa same težave, ni 1ga mesca ko bi telefon stalno delal.
In ne primerjam s siol telefonijo, ampak PSTN/ISDN.
Dobro veš, da morajo vsi, ki imajo težave, prijaviti napako na Podporo. Če ima tvoja kolegica piškavo linijo, potem bo res imela vsak mesec težave, dokler se ji ne poštima. ;-)
Kolegica je 300m od centrale, kabli odlični, 0.6m parica, najbolša parica v omarici, internet dela 99%, samo telefon jebe.
In je prijavlala stalno, sedaj je že obupala, ker je imela več stroškov z mobitelom.

Je že v postopku vrnitve na SRD.
Zadnjič spremenil Veron, dne 9. Sep 2007 ob 21:38, skupaj popravljeno 1 krat.

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 9. Sep 2007 ob 21:40

Škoda! Slika
Optika 100/10

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Paket: Tadrazga

Odgovor Napisal/-a Cobane » 10. Sep 2007 ob 04:43

Ja NN, res je škoda. Kljub vašim zagotovilom, HD žal še danes ne deluje tako kot bi moral. Tudi sam sem zadevo izkusil, po forumu pa vidim, da še zdaleč nisem edini. Praviš, da moramo stalno prijaviti napake. Ne razumem, da ena prijava ni dovolj in da se takoj (ob prijavi) ne začne delati na tej napaki. Da se je pa pri meni sploh začelo kaj odvijati, se pa lahko zahvalim samo tebi in Malkcu... ne pa klicem na HD, ki so popolnoma jalovo delo.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

Odgovori