Ne tega nisem. Opazil sem samo na plasmi, da je bil discovery hd.jurcek napisal/-a:se v ozadju pa je bila oranzna barva ce kdo opazil
Viviane Reding na obisku v Sloveniji
Re: Viviane Reding na obisku v Sloveniji
- madpanter
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
To me pa prav zanima kaj boš povedal. Skratka tako kakor je kitl povedu. T-2 FTTH je bila prva optika FTTH za fizične osebe ni pa več edina. Tudi ni več EDINA prava kajti na TS optiki je medij prenosa podatkov svetloba po optičnem vlaknu. To da so pa izbrali tak način da gre in gor in dol po enem vlaknu je pač njihov stvar. Ampak T-2 ni več edina in tudi ni edina prava kajti obe sta pravi. Tak, da ne si metat pesek v očiNavadni Nimda napisal/-a:Nisem rekel da je edina, rekel sem da je edina prava. Bom povedal čez ene par mesecev zakaj...kitl napisal/-a:Ni več v Fužinah je TS začel z množičnim priklopom svojih strank. Na radijskih postajah so prav zato naročili oglase dolge 3 minute, ki oglašujejo TS delujočo optiko in vabijo uporabnik k priklopu. Tako, da Gratelova otika ni več edina prava optika bila pa je res, kar nekaj časa.

Raziskavo, ki jo je naredil Apek naj bi imel T-2 trenutno največ uporabnikov na optičnem omrežju.
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Jao, tej pa so merodajni. Predvsem so pa "neodvisni"...

Optika 100/10
- tonimona
- Starešina
- Kraj: Koper
Sicer me ne zanima T1, ker sem prezadovoljen s T-2 optiko ampak a njihova že dela? Ma ne mi zdaj pravit, da sem čul za kolega od kolega, da jo baje ima. Razvlečeni kanalniki po blokih še ne predstavljajo delujočega omrežja.
-
- Starešina
Edina prava je, ker ima dve žički za internet promet, eno gor, eno dol, kar omogoča, da je vsaj 20 kilometrov do centrale. Kar imajo uni lyleki od telekoma, je pa en baštard z eno žičko na različnih frekvencah, in morajo zato imeti 500 tavžent central po mestu, kar neznansko podraži izgradnjo in vzdrževanje. Poleg tega talajo 100 mbps swiče, kar pomeni zamenjavo čez leto ali dve. To je neznansko drago. To boš plačeval ti, ker bodo krili svojo izgubo iz Proračuna, kot smo vajeni pri teh domnevnih rokovnjačih. Tolk o tvojih analitičnih pogledih.madpanter napisal/-a:To me pa prav zanima kaj boš povedal. Skratka tako kakor je kitl povedu. T-2 FTTH je bila prva optika FTTH za fizične osebe ni pa več edina. Tudi ni več EDINA prava kajti na TS optiki je medij prenosa podatkov svetloba po optičnem vlaknu. To da so pa izbrali tak način da gre in gor in dol po enem vlaknu je pač njihov stvar. Ampak T-2 ni več edina in tudi ni edina prava kajti obe sta pravi. Tak, da ne si metat pesek v oči

Zdej pa ne več packat tele teme s telekomovimi jajci, ker je namenjena Redingovi in tem, kako državno-paradajzarski falotje, niso v medijih dovolili niti besedice o obisku T-2, kjer si je Redingova ogledala, kako morajo FTTH zadeve laufati v praksi. Se štekamo?!

Optika 100/10
- tonimona
- Starešina
Pač ženska je prišla gledat delujočo optiko. 

-
- Starešina
Ampak je res slišal od enga, ki pozna brata od frizerke, katere bivši fant dela baje na telekomu kot polagač optike.tonimona napisal/-a:Sicer me ne zanima T1, ker sem prezadovoljen s T-2 optiko ampak a njihova že dela? Ma ne mi zdaj pravit, da sem čul za kolega od kolega, da jo baje ima. Razvlečeni kanalniki po blokih še ne predstavljajo delujočega omrežja.

Optika 100/10
Verjetno si mislil polagač bab.Navadni Nimda napisal/-a:Ampak je res slišal od enga, ki pozna brata od frizerke, katere bivši fant dela baje na telekomu kot polagač optike.tonimona napisal/-a:Sicer me ne zanima T1, ker sem prezadovoljen s T-2 optiko ampak a njihova že dela? Ma ne mi zdaj pravit, da sem čul za kolega od kolega, da jo baje ima. Razvlečeni kanalniki po blokih še ne predstavljajo delujočega omrežja.
-
- Starešina
Takim klepetavim yebivetrom pravimo v strokovnem žargonu tudi "nakladač". 

Optika 100/10
- madpanter
- Starešina
Jaz sem TS optiko v živo vidu in ne slišal od kolegove sestrične babice nečakinje zeta snahe. Skratka delujoča je, in medij je svetloba. Torej je optika.
-
- Starešina
OK, ti verjamem.
Zdej pa nehajmo v tej temi s naciparadajzarskimi smetmi smetiti. Kdo ne more brez njih, evo jih tule, pa uživajte, življenje je kratko:
http://www.finance.si/192526
Sedaj pa nazaj k temi.

http://www.finance.si/192526
Sedaj pa nazaj k temi.

Optika 100/10
- madpanter
- Starešina
Sej sem bil tudi jaz skeptičen na začetku, ko me je kolega poklicu. Sam potem, ko sem vidu, sem si reku no pa se je velik medved le malo premaknil 

- tonimona
- Starešina
Je skrivnost lokacija? Area 51 , Telekom demo center ali pri navadnem smrtniku doma?madpanter napisal/-a:Jaz sem TS optiko v živo vidu in ne slišal od kolegove sestrične babice nečakinje zeta snahe. Skratka delujoča je, in medij je svetloba. Torej je optika.

- madpanter
- Starešina
NM, v ljubljani ma drug kolega na fuđinama sam vlakna v stanovanju. Bom moral ga poklicat če ma že delujoče. Aja nimda če si kaj hodu okol špara tam pr vas si vidu TS autodom
. Po brilejevi bodo začeli soglasja pobirat