) in tudi Branko ni nasilen, je pa vztrajen
 @odpisani: jaz sem prenos zaustavil, ko sem na tem forumu prebral, da roaming v tujini ne deluje.

če pa jih polovica uporabnikov ne more klicati, pol časa ne moreš klicat torej tudi pol časa ne moreš $$$ zapravljat.
 če pa jih polovica uporabnikov ne more klicati, pol časa ne moreš klicat torej tudi pol časa ne moreš $$$ zapravljat.
Izbrali so eno od najboljših rešitev za roaming v njihovem položaju kot novinec na trgu. Ogromno operaterjev, ki so prišli na novo na trg, je že uporabilo tak način roaminga brez težav. Problem je samo, da so pri T-2 prepozno delali teste za roaming ali, če obrnemo izjavo okoli, prezgodaj začeli prodajati mobilno storitev.T-2ju se še sanja ne, kaj je vzel za roaming solucijo, to je glavni problem.
Nič ne pretiravajo. Tako kazen bi moral vam odalamit, da bi vas z stolov vrglo zarad zavajanja potrošnikovKrypto napisal/-a:Ne pretiravaj, ko bo enkrat zakurblal se vam bojo še sline cedile. Zase vem da se mi več kot očitno splača. Račun za mesec junij dobrih 9€, medtem ko je bil mobitelov za maj čez 30.
 kar se greste je nedopustno in popolnoma amatersko
 kar se greste je nedopustno in popolnoma amatersko  In tuki ni primerjava računov med operaterji ampak storitve ki pri mobitelu delajo pri T-2 kljub reklamam ne. Sramota. Dobro da nisem šel iz simobila da sem počakal par userjev da so potestiral. Aja pa zakurblal ste 1 mesec nazaj al to kurblate na obroke, ko starega fičkota?
 In tuki ni primerjava računov med operaterji ampak storitve ki pri mobitelu delajo pri T-2 kljub reklamam ne. Sramota. Dobro da nisem šel iz simobila da sem počakal par userjev da so potestiral. Aja pa zakurblal ste 1 mesec nazaj al to kurblate na obroke, ko starega fičkota?
Tole je pa nekaj cisto drugega - gre samo za Clearing in Settlement (po domace izmenjava podatkov in zaracunavanje) ne pa zagotavljanje roaminga. V tem primeru se operaterja individualno dogovorita za roaming in uredita nastavitve v omrezju (in izmenjata SIM kartice, ki sluzijo testiranju in troubleshootingu, cesar predpostavljam pri T-2 niso naredili), samo izmenjava podatkov in placila gle preko klirinske firme.peterdoo napisal/-a:Izbrali so eno od najboljših rešitev za roaming v njihovem položaju kot novinec na trgu. Ogromno operaterjev, ki so prišli na novo na trg, je že uporabilo tak način roaminga brez težav. Problem je samo, da so pri T-2 prepozno delali teste za roaming ali, če obrnemo izjavo okoli, prezgodaj začeli prodajati mobilno storitev.T-2ju se še sanja ne, kaj je vzel za roaming solucijo, to je glavni problem.
Sicer je pa Mobitel že točno pred enim letom podpisal s Telefónico za isti roaming kot zdaj T-2 :
http://www.mach.com/about/press-room/pr ... ly2007.php
Se mi nekako zdi, da bosta Si.Mobil in Tuš oba sledila kmalu, če nočeta ostati outsiderja...