Koj po novem letu sem dobil vse skupaj domov. Do 9.2 je delelo 100%, connect na 25MB/s, od tega dne je pa živi šrot. Modem meče ven stalno, predvsem popoldne in če se je na začetku še znal takoj conectat nazaj se sedaj ne zna več. . Včeraj sem ponorel ko se ni priklopil 16 ur! TLF kable sem zamenjal 3, vključno s tistim ki sem ga dobil skupaj z modemom
Tehnična pomoč?
Kličem, prvo vprašanje sem premikal kable. Sem, ampak njemu sem rekel da ne, ker vem kakšen odgovor bi dobil. (preveri kable

) Je rekel tip da mi bo dvignil signal. Nič bolje, kličem spet. Vprašanje, ali je telekom kaj kopal okoli bloka. Kolikor vem ni. Pravi da bo poslal tehnika da zmeri linijo. Ok, po treh dneh nikogar, modem spet zajebava, kličem, pravi da je nalog že natisnjen in da bojio kmalu prišli. Kliče tehnik po dveh dneh, bi rad prišel dopoldne. Ne more dopoldne smo v službi in dopusta ne morem dobiti. Pol pa ne ve kdaj bo lahko prišel.....
In sedaj čakam da bo model lahko prišel, ker bom en teden doma ampak on ne ve kdaj bo hodil po Gorenjski, baba me nažira zakaj smo pa šli na T-2 če nič ne dela, tamala me nažira zakaj spet TV ne dela....
Koliko časa bo trajalo, da bo spet vse skupaj delalo kot bi moralo? Prav dolgo ne bom več z krvavimi očmi zijal v utripajočo lučko na modemu ampak jih bom oteral nekam in šel h konkurenci.
Kolegu v sosednjem bloku pa dela stvar že 8 mesecev B/P.